INFORMATIKA – HATÉKONYSÁG – PROFITNÖVELÉS

A Küldetésünk

Több, mint 25 éve tervezünk és működtetünk KKV cégeknek, nagyvállalati szintű és megbízhatóságú, az adott cégre/ügyféligényre szabott informatikai rendszereket.

Feltárjuk és megszüntetjük új ügyfeleink informatikai rendszereiben rejlő hibákat, réseket és javaslatot teszünk a legoptimálisabb informatikai működésre, az IT kiadások csökkentésének lehetőségére.

 

A Víziónk

Innovatív és költséghatékony informatikai megoldások alkalmazásával működtetjük meglévő Ügyfeleink informatikai rendszerét, amivel nagy mértékben hozzájárulunk Megbízóink hatékonyabb és eredményesebb működéséhez, így cégük profitjának növekedéséhez.

Kollégáink

zsolt

Schneck Zsolt CEO

Nagyon régen foglalkozom számítógépekkel, így nemcsak személyes, hanem céges küldetésünknek is tartom, hogy minden magyar vállalkozás életébe eljuttassuk ezt a szemléletet, amit az informatikai iparágban dolgozó nyugat-európai informatikai cégek már régen alkalmaznak. Mélyen hiszek abban, hogy a Master-IT által nyújtott szolgáltatások minősége és a kollégáim szaktudása komoly hozzáadott értéket jelent minden Partnerünknek.

Demény_péter

Demény Péter Informatikus

Mivel mind Megbízói, mind szolgáltatói oldalon sokat dolgoztam, így ezen különböző nézőpont és elvárás-rendszer ismerete, nagyon nagy segítséget ad a mindennapi munkám elvégzésben. Tudom, hogy milyen az, amikor az Ügyfél TEGNAPra szeretne mindent és miként kell ezt MOST AZONNAL úgy megvalósítani, hogy egy életre hálás legyen érte, és legközelebb is cégünket hívja, ha informatikai problémája merül fel.

Borbenyi_Judit

Borbényi Judit Operatív igazgató

Dolgoztam néhány informatikai cégnél a Master-IT előtt, de rögtön megfogott az a szakmai alázat és ügyfél-orientáltság, amit idejöttemkor a cégkultúrában megtapasztaltam. Én is hiszem , hogy csak úgy lehet sikeresen működni ezen a szerteágazó informatikai piacon, ha minden Ügyfelünknek személyére szabott szolgáltatást nyújtunk és úgy végezzük mindennapi munkánkat, hogy az Ügyfeleink észre sem veszik, mi ott vagyunk mögöttük és magas szinten biztosítjuk a munkafeltételeiket informatikai oldalról.

A számítógép nem kívánságaid, hanem utasításaid szerint működik!

Rólunk mondták

"A speciális tevékenységüknek megfelelő, betonbiztos rendszert kellett építenie a Master-IT csapatának, amibe a megismerkedésünk előtt, egy-két informatikai cégnek már beletört a bicskája. De ők tökéletesen megcsinálták."
Pogány András
"A Master-IT széleskörű ismerettel bíró csapat, számtalanszor bebizonyították, hogy minden informatikai területen jártasak. Fontosnak vélem egy olyan csapattal dolgozni, aki képben van a kor technológiájával és megoldást talál minden apró, vagy nagy problémára."
Pál István
"Azt szeretem a Master-IT csapatában, hogy mindig sokkal hamarabb reagálnak a problémáinkra, mint ahogy a szerződésben rögzítettük. Az egyes telephelyeken zajló munkákról, egy kézből kapunk rendszeres, naprakész tájékoztatást!
Csizmadia Zsolt