Informatikai Tanácsadó Vonalunk: (+36 30) 864 6511
Bejelentkezés:
Távfelügyelet


Ez nem más, mint a leginkább innovatív rendszergazdai szolgáltatás. Úgy biztosítjuk cége informatikai működését, hogy nem zavarjuk személyesen kollégáit és mégis biztosítjuk számukra informatikai oldalról a zavartalan munkavégzést. Ennek csak egy feltétele van, hogy Ügyfelünknél legyen gyors és megbízhatóan működő internet kapcsolat. A távfelügyeletet, azaz az online rendszergazdai támogatást elsősorban kisebb irodáknak, vagy kevés számítógéppel rendelkező cégeknek javasoljuk. Rendszergazdáink kiszállás nélkül, telephelyünkről az interneten keresztül oldják meg a munkaállomások problémáit, így amellett, hogy nem merül fel kiszállási díj, a hibajavítást a bejelentéstől számítva, akár azonnal is megkezdhetjük. Hibabejelentéseket szerződött partnereinktől mind a helpdesk rendszerünk útján, mind pedig telefonon elfogadunk. Ezen szolgáltatásunk maximális biztonságot nyújt ügyfeleinknek, hiszen rendszergazdáink csak akkor férnek hozzá számítógépeikhez, amikor ezt Ügyfelünk engedélyezi. A hozzáféréskor generált és mindig változó jelszavak miatt idegenek nem férhetnek hozzá az üzletileg kritikus adataihoz, vagy alkalmazásaihoz. Maximális biztonság, minimális reakcióidő, ezt nyújtja Ügyfeleinknek az online rendszergazdai szolgáltatásunk.

Szeretnék többet megtudni erről a szolgáltatásról!
Szeretnék többet megtudni erről a szolgáltatásról!
Név*:
Adja meg a nevét!
Cégnév*:
Adja meg a cége nevét!
E-mail*:
Adja meg helyesen az emailcímét!
Telefon:+36
Kérdés*:
Adja meg kérdését!
 
A *al jelölt mezők megadása kötelező.
Köszönjük, hamarosan jelentkezünk...

Milyen cégeknek ajánljuk az adott szolgáltatást?

  • Ahol már egy számítógép üzemel és nem egy informatikai guru dolgozik rajta

  • Akiknek csak időszakosan van szükségük IT támogatásra és nem akarnak havidíjas elszámolásban dolgozni


Miért a MasterIT-t válassza Távfelügyeleti Szolgáltatójának?


  • Mert belső informatikai rendszerünk segítségével az egyik leggyorsabb reakció idővel állunk Ügyfeleink rendelkezésére és ticketing rendszerünk révén pontosan ellenőrizni tudja, hogy mit, mikorra, mennyi idő alatt és milyen költséggel végeztünk el Önnek


Érdekel ez a szolgáltatás. Ajánlatot kérek rá!
Érdekel ez a szolgáltatás. Ajánlatot kérek rá!
Név*:
Adja meg a nevét!
Cégnév*:
Adja meg a cége nevét!
E-mail*:
Adja meg helyesen az emailcímét!
Telefon:+36
Esetleges kérdés:
 
A *al jelölt mezők megadása kötelező.
Köszönjük, hamarosan jelentkezünk...

Rólunk mondták
Dr. Tényi Géza
Koppányi & Tényi Ügyvédi Iroda,
ügyvéd
A Master-IT Ügyvédi Irodánk részére teljeskörű hardver- és szoftvertámogatást nyújt, ide értve a munkánkhoz szükséges informatikai rendszerek kialakítását és üzemeltetését. Olyan vállalkozásoknak ajánljuk cégeteket, akik megbízható és hatékony informatikai hátteret keresnek és a költségtakarékos megoldásokat is előnyben részesítik. Bizalommal fordulunk hozzájuk, hiszen eddig minden problémánk megoldásában megfelelő segítséget nyújtottak.
Ingyenes tanulmányok,
piaci újdonságok
Piaci újdonságok, döntés-előkészítő tanulmányok, segédanyagok első kézből! Amennyiben szeretnél ezekről elsőnek értesülni, úgy klikk ide!
A MasterIT az oldalra vonatkozóan minden jogot fenntart. További információkat a jogi tudnivalókban, illetve a kapcsolat menüpontban talál.