Informatikai Tanácsadó Vonalunk: (+36 30) 864 6511
Bejelentkezés:
Távfelügyelet


Ez nem más, mint a leginkább innovatív rendszergazdai szolgáltatás. Úgy biztosítjuk cége informatikai működését, hogy nem zavarjuk személyesen kollégáit és mégis biztosítjuk számukra informatikai oldalról a zavartalan munkavégzést. Ennek csak egy feltétele van, hogy Ügyfelünknél legyen gyors és megbízhatóan működő internet kapcsolat. A távfelügyeletet, azaz az online rendszergazdai támogatást elsősorban kisebb irodáknak, vagy kevés számítógéppel rendelkező cégeknek javasoljuk. Rendszergazdáink kiszállás nélkül, telephelyünkről az interneten keresztül oldják meg a munkaállomások problémáit, így amellett, hogy nem merül fel kiszállási díj, a hibajavítást a bejelentéstől számítva, akár azonnal is megkezdhetjük. Hibabejelentéseket szerződött partnereinktől mind a helpdesk rendszerünk útján, mind pedig telefonon elfogadunk. Ezen szolgáltatásunk maximális biztonságot nyújt ügyfeleinknek, hiszen rendszergazdáink csak akkor férnek hozzá számítógépeikhez, amikor ezt Ügyfelünk engedélyezi. A hozzáféréskor generált és mindig változó jelszavak miatt idegenek nem férhetnek hozzá az üzletileg kritikus adataihoz, vagy alkalmazásaihoz. Maximális biztonság, minimális reakcióidő, ezt nyújtja Ügyfeleinknek az online rendszergazdai szolgáltatásunk.

Szeretnék többet megtudni erről a szolgáltatásról!
Szeretnék többet megtudni erről a szolgáltatásról!
Név*:
Adja meg a nevét!
Cégnév*:
Adja meg a cége nevét!
E-mail*:
Adja meg helyesen az emailcímét!
Telefon:+36
Kérdés*:
Adja meg kérdését!
 
A *al jelölt mezők megadása kötelező.
Köszönjük, hamarosan jelentkezünk...

Milyen cégeknek ajánljuk az adott szolgáltatást?

  • Ahol már egy számítógép üzemel és nem egy informatikai guru dolgozik rajta

  • Akiknek csak időszakosan van szükségük IT támogatásra és nem akarnak havidíjas elszámolásban dolgozni


Miért a MasterIT-t válassza Távfelügyeleti Szolgáltatójának?


  • Mert belső informatikai rendszerünk segítségével az egyik leggyorsabb reakció idővel állunk Ügyfeleink rendelkezésére és ticketing rendszerünk révén pontosan ellenőrizni tudja, hogy mit, mikorra, mennyi idő alatt és milyen költséggel végeztünk el Önnek


Érdekel ez a szolgáltatás. Ajánlatot kérek rá!
Érdekel ez a szolgáltatás. Ajánlatot kérek rá!
Név*:
Adja meg a nevét!
Cégnév*:
Adja meg a cége nevét!
E-mail*:
Adja meg helyesen az emailcímét!
Telefon:+36
Esetleges kérdés:
 
A *al jelölt mezők megadása kötelező.
Köszönjük, hamarosan jelentkezünk...

Rólunk mondták
Winkler Tamás
Magyar Tudományos Akadémia,
MTA informatikai főosztályvezető
Mi elsődlegesen Microsoft rendszerekkel kapcsolatosan kértünk tanácsot, illetve segítséget a Master-IT-tól, és eddig, mindig gyors és szakszerű megoldást kaptunk. Az SCCM bevezetésekor mindannyian tudtuk, hogy nem egy egyszerű ’next-next-finish’ telepítés lesz, de ennek és a rendszer rengeteg buktatójának ellenére egy jól működő rendszert kaptunk. Elsődlegesen olyan cégeknek ajánljuk a Master-IT csapatát, ahol komplex Microsoftos, illetve heterogén rendszereket üzemeltetnek. Egy szimpla SBS ügyben hívjon mindenki inkább egy diákot, mert az nem egy nagy kihívás a cégnek. ;-) Számunkra a magas szakmai színvonal és a megbízhatóság a legfontosabb és ha ez társul egy költséghatékonyan és vékonyan fogó ceruzával, akkor ez egy ideális állapot minden megrendelőnek. ...és ezeket Tőletek megkapjuk.
Ingyenes tanulmányok,
piaci újdonságok
Piaci újdonságok, döntés-előkészítő tanulmányok, segédanyagok első kézből! Amennyiben szeretnél ezekről elsőnek értesülni, úgy klikk ide!
A MasterIT az oldalra vonatkozóan minden jogot fenntart. További információkat a jogi tudnivalókban, illetve a kapcsolat menüpontban talál.